1

Vær med og løs boligmangel for små fugl i tettbygde strøk!

Ved å abonnere på en fuglekasse fra Bird in Box, skaper du ett hjem til mange små sjeler.
Du får tilsendt dine fuglekasser i posten i løpet av 2 uker, etter at vi har mottatt din bestilling.
Nye boliger hver sesong …disse fuglekassene er beregnet på en sesong, neste gang fuglene er på bolig jakt kommer de til en ny og ren kasse.
Du vil motta kassene for neste sesong i oktober, dette vil gjenta seg hvert år fremover så lenge du ønsker å være en fuglevenn.
Fyll ut ditt navn, adresse og telefon nr, mail adresse. Du vil innen kort tid motta en ordrebekreftelse fra oss.
Nå er også du blitt en del av flokken!

2

ABONNER

 2 stk. for 279,- 4 stk. for 379,-

Fornavn *

Etternavn *

Adresse *

Postnummer *

Sted *

E-post *

Telefon nr. *

Jeg aksepterer abonnementsvilkårene.

Om fuglekassen

Bird-in-box-kassen er en ny og moderne fuglekasse. Den er laget av resirkulerbar massivpapp og er svært lett. Den er vann- og fuktavvisende. Den har de riktige dimensjonene og detaljene som kreves for å ta godt hånd om småfugler som meiser, fluesnapper og spurv. Fuglene vil bruke den både til hekking (redebygging, ruging, klekking etc.) om våren og sommeren, og som ly og til beskyttelse om høsten og vinteren.

Den har god ventilasjon, drenasjehull for fukt og klatreriller på inneveggene (for at fugleungene lett skal komme opp til utflyvningshullet). Det følger med festebånd for gjennomføring i bakveggen for enkel opphengning. Avhengig av hvilken fugletype man ønsker at skal bygge rede eller søke ly i kassen, kan innflyvningshullets størrelse endres med ombyttbare innflyvningsringer på hhv 28, 32 og 40 mm i indre diameter.

Fuglekassen monteres ferdig og henges opp med bare enkle håndgrep – helt uten bruk av verktøy eller materiell. Fuglekassen kommer i 4 farger, orange (som på bildet her), gul, brun og blåviolett (se forsidebildet). Kassen blir levert flatpakket sammen med de forskjellige innflyvningsringene og festestripsene.

Hvorfor abbonere på BiB?

  • I Norge fins det 50.000 par Blåmeis. Sverige har over 1.000.000…

  • En fluesnapper spiser 3-7.000 mygg pr. døgn…

  • Europa har i dag 421 millioner færre fugler enn for 30 år siden…

  • Rundt 4.000.000.000 trær hogges av i verden hvert år…

  • I dag er det 1200 fuglearter som er utryddningstruet og 192 er i kritisk tilstand…

2015 © Copyright - Bird in Box. Tyslevveien 15, 1163 Oslo, Norway | 0047 45 15 60 00 | post@birdinbox.no | www.birdinbox.no